Friday, October 25, 2013

Samsung Galaxy S5 16 MP Kamerayla Mı Geliyor!



samsung galaxy s5 16 mp kamerayla mi geliyor 1



Galaxy Zoom’da kullanılan OIS (Optik Görüntü Sabitleme) teknolojisi, Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S5’te de kullanılabilir! 16 Megapiksel OIS kamera söylentileri şimdiden teknoloji severleri heyecanlandırmayı başardı!


Güney Kore’nin teknoloji lideri Samsung, yayınladığı reklamlarla teknoloji dünyasını heyecanlandırdığı ve dev bir etkinlikle tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S4’ü kullanıcısına sunmuştu. Büyük bir ilgi ve talep gören S4, yüksek performansın yanı sıra, sunduğu 13 Megapiksel kamera performansıyla da rakiplerine karşı oldukça güçlenmişti.


Galaxy ailesinin 4.nesil amiral gemisi olan S4’ün hemen ardından Galaxy S4 Zoom’un da tanıtımını gerçekleştiren Samsung, Zoom’da kullandığı OIS (Optical Images Stabilization) teknolojisini, bir sonraki nesil akıllı telefonu Galaxy S5’te kullanmayı planlıyor.


Güney Kore’nin yerel teknoloji kaynakları tarafından sızan haberlere göre Samsung, 16 MPçözünürlüğünde ve OIS teknolojisini kullandığı bir ürün üzerinde çalışıyor. Gelecek yıl yine yaz aylarında tanıtılacağı tahmin edilen 5.nesil Galaxyin üzerinde gelmesi beklenen güçlü kamera hakkında henüz birinci ağızdan bir bilgi olmasa da 16 MP’lik kamera söylentileri gün geçtikçe güçleniyor..


4 Eylül’de Almanya’da tanıtılacak olan Galaxy Note III’ün üzerinde 16 Megapiksel kameranın görülüp görülmeyeceği de merak konusu.


Bakalım önümüzdeki günlerde Samsung akıllı cihazları ile teknoloji gündemine oturmayı, daha da önemlisi yeni satış rekorlarına ulaşabilmeyi başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

No comments:

Post a Comment