Friday, December 6, 2013

colins erkek siyah kot mont modelleri

Merhabalar degerli web sitesi takipçilerimiz. Simdiki yayinimiz colins erkek siyah kot mont modelleri.


colins erkek siyah kot mont modelleri 1



Orlando Bloom Stili



Orlando Bloom denildiği zaman ilk akla gelen o karizmatik, sade ve net duruşu ile çekiciliğine kapılası dağınık saçları! Ve tabii ki ruhu eritmeye ant içmiş tatlı bakışları.

Okçuların efendisi rolüyle Elf okçusu olan Legolas 'ı canlandırdığı karakter sayesinde ilk kez ismini geniş kitleye duyuran Bloom 'un, Yüzüklerin Efendisi filminin masalsı tadına kattığı net duruş tezatlığını benim gibi yönetmenler de sevmiş olacak ki, sonrasında çekilen Karayip Korsanları serisinde de tercih edilen isim olarak Will Turner karakteriyle göründü. Sarışın ve uzun saçlı, (retro)futuristik görünüşünden ziyade korsan tarzının çekiciliğini öne çıkarttığı bir gerçek. Oyunculuğundaki özgün yanı ayrı bir ustalık hali, ama bugün Orlando Bloom 'u bir sinefil gözüyle ele almayacağız. Göz dolduran yakışıklılığı ve soğuk duruşunun nasıl sıcacık etki yarattığına değinmek için kelimelerle oynamaya bile gerek yok. Adam yakışıklı.

Karizmatik kelimesinin sözlük anlamı Orlando Bloom olarak değiştirilse, karşı çıkmam. Beyaz perde karizmasını es geçiyorum, gündelik hayatındaki tarzı bile erimeye hazır gönül bağlarına tehlikeli gelebilecek boyutta. Cool duruşunun altından daha nefes kesici bir durum var ki, aradan süzülen tatlı ve iç ısıtan bakışları.


Orlando Bloom Stil Önerileri



colins erkek siyah kot mont modelleri 2



Mont: Zara


Tişört: Vakko


Ayakkabı: Zara


Saat: Colin's


Kot Pantolon: H&M


Steve McQueen 'i stil ikonu olarak gören Orlanda Bloom, kıyafet seçimlerinde en dikkat ettiği şey, rahatlık! Disiplinli, başarılı, centilmen bir oyuncu olmasının yanı sıra, stil sahibi ve her zaman şık. Tam bir Oğlak burcu erkeği. Ekseriyetle spor ve şık giyinse de beyaz gömlek ve siyah takım vazgeçilmezi. Baskılı tişörtlere ise üvey evlat muamelesi yaptığı gözlerden kaçmıyor. Siyahlar, griler, lacivertler onu tanımlayan renkler. Fit kıyafetler, üstüne oturan ceketler, rahat ayakkabılar olmazsa olmazları.

Orlando Bloom'un doyulamayan tarzını yakalamak için ; V yaka siyah düz bir tişört, koyu renk chino ya da kot pantolon, spor saat, deri ceket, rahat ayakkabılar tercih etmeniz yeterli. Ceket en önemli nokta.

Davetlerde ise takım elbiseyle papyonlar takmayı tercih ediyor. Seçimleri; üstüne oturan, koyu renkli ve klasik takımlardan yana.

Şıklığından hiç bir zaman taviz vermeyen Orlando Bloom, eskiden sınırlı bütçesiyle şık olabilmek için 2. el mağazalarına yönelirmiş. Ne durumda olursa olsun, giyim onun için çok önemli.


Miranda Kerr & Orlando Bloom


colins erkek siyah kot mont modelleri 3


Okul yıllarında yaşadığı kazayı atlatıp, sinemaya büyük bir azimle başlaması, onun hırsının en güzel kanıtı. Tipik bir Oğlak erkeği profili. Giyimine özen gösteren, yakışıklı ve başarılı. Dünden bugüne stiline bakıldığında, dönem dönem tarzının dışına çıkıp formdan düştüğü görülüyor ama insan olarak Ösym gaddarlığını gösterip 3 yanlış 1 doğruyu götürür insafsızlığı ile değerlendirmeyecek kadar ona sevgimiz sonsuz. Her tarzda, her haliyle o zaten yakışıklının ta kendisi.


colins erkek siyah kot mont modelleri 4


Aralarında 6 yaş fark olan, Victoria Secret Meleği Miranda Kerr ile tanıştı. Kuşkusuz ki dünyanın en çok birbirine yakışan çifti oldular. Ona göre Victoria Secret mankenini tavlayabilmek, sabır işi. 2010 Haziran ayında nişanlandılar, düğün ise gecikmedi. 1 Ay sonra sade bir düğünle evlendiler.

Dünyanın 8. harikası olabilecek güzelliğe sahip Miranda Kerr ile evlenip baba olmasıyla birlikte sempatik tavırları daha bir arttı. Mutlulukları fotoğraflara yansıyor. Oğlu Flynn ile ilişkisi, belki de küçük yaşta babasını kaybettiğinden daha güçlü.


colins erkek siyah kot mont modelleri 5


Kendinin koku adamı olmadığını söylüyor, hatta evdeki tek parfümü reklam yüzü olduğu Hugo Boss Orange parfümüne aitmiş. 2013 Magnum Reklam yüzü oldu. Bir Magnum erkeği olarak  tüm çekiciliği ile boy gösterdi. Ülkemize gelen Orlando Bloom 'un rotası buradan sonra yeni filmi "Zulu" için Cannes Film Festivali olacak. Tiyatroyu da ara vermeden devam ediyor, 36 yıldır sahnelenmeyen Romeo ve Julietin romantik prensi olacak.


colins erkek siyah kot mont modelleri 6



Ve son not ; 



Bloom ile yapılan keyifli röportajı merak ettiyseniz buradan okuyabilirsiniz. Röportaja göre kendisini şöyle tanımlıyor , “Gencim, kariyerimin doruğundayım. Bir top modelle evliyim, harika bir oğlumuz var. Daha ne olsun?”











Bu yazi ile alakali daha detayli yazi gorebileceginiz onemli bir sayfa : rodi yelek bay

No comments:

Post a Comment