Wednesday, September 12, 2012

Kuaför Malzemeleri




salon equipment



Sen yeni bir salon açmak için dolana ve size shingle asmak için bir yer buldum, ama şimdi size seçtiğiniz hizmetler sunan tutmak gerekir malzeme ve ekipman satın alma başlamak lazım. Zaten bir salon açmak için büyük bir karar yaptık, ama şimdi zor kısmı gibi sağ salonu donanımları güvence gibi ayrıntıları bakım alıyor.

Sen kesinlikle iş o ilk gün kapıları açmak için ihtiyaç duyacağınız şeyler aşağı pin gerekir. Tedaviler, stil ya da size hizmet çeşitleri ile en çok satın almak için gereken ne giden yolu işaret edecektir.

Gerçekten temel malzemeleri çeşitli olmadan bir salon işleyemez, böylece onları üzerinde stok istiyorum. Eğer bir ağda salonu tasarlarken eğer mum ve temizlik bezleri büyük bir kaynağı alın.

Ihtiyacınız olacak ekipman Kesinlikle önemli parçalarıdır balmumu erir ve optimum sıcaklıkta tutmak ısınma cihazlardır.

Sen Balsam tahriş olan cilt ve ağda seansları sonrasında uygulanacak nemlendiriciler yatıştırmaya gerek duyarız. Sipariş havlu ve size satın aldığınız diğer salon ekipman yanı sıra, masajlar sunmak planlıyorsanız tablolar makul bir sayı olsun.

Senin salon müşterileri için yüz bakımı sağlayacaktır eğer Scrubs, toner ve kremler gerekli olacaktır. Manikür ve pedikür için, istasyonlar diğer alet ve ekipmanlar arasındaki tırnak törpüsü, makası, cilası çıkarıcı ve pamuk, tırnak ile donatılmış olmalıdır.

Sen berber koltuğu sadece sonrası bir düşünce olduğunu düşünebilir, ancak müşterilerin iyi bir sandalyenin konfor zevk olacak. Her istasyon her styling işinden sonra tarak, makas ve diğer gereçler tedavi sanitizing çözüm kapları olmalıdır.

Kalfa kendi istasyonları her saç tasarımları her türlü oluşturmak için yeterli donanıma sahip olduğundan emin olun. Bu çözümler bozma önlemek için güvenli ve kontrollü bir sıcaklık ortamında tutabilirsiniz saç boyaları ve ağartıcılar saklamak için kenara bir kabine sahip olmak iyi bir fikirdir.

Daha sonra, tüm salonları stok gereken malzemeler bağımsız olarak sağlamak hizmetleri tür vardır. Her zaman senin salon beyaz eldiven temiz tutmak istiyoruz, bu nedenle müşterilerin dönen tutmak için her zaman taraftan temizlik malzemeleri tutmak.

Temiz bir salon korumak emin olmak için, çözüm, mikrop öldürücü sprey temizleyici, toz temizleyici ve bodur pedleri veya temizleme bezleri bir kat köşe ve yarıklarına tüm temiz tutmak. Mikrop kaplar bakılmaksızın salonu veya masaj ve yüz operasyonu tırnak, kuaför çalıştırmak olsun, her istasyonda sıvılar öldürüyor tutun.

Ayrıca yıkama-kurutma yükleme hakkında düşünmek isteyebilirsiniz, bu nedenle bir çamaşır servisi ödemeden teknisyenlerin ve stilistler 'gömlekler temiz ve taze tutabilirsiniz.




Kuaför Malzemeleri-Kuaför Ekipmanları-Kuaför Mobilyaları-Kuaför Koltukları-













Kuaför Tezgahları


No comments:

Post a Comment