Tuesday, February 14, 2012

Yaşa Göre Saç Modelleri


Her yaşa göre değişik saç modelleri



20’li, 30’lu, 40’lı ve 50’li yaşlar… Bir kadının hayatının her döneminde ona yakışacak, yaşıyla uyumlu görünen modern bir saç kesimi mutlaka vardır!




 Günlük kullanımı kolay ve rahatça şekle sokulabilen


 

 Degradeli saç, asimetrik kesimler, 80’leri anımsatan retro modeller veya keskin hatlı kaküller… 20’lerinizdeyken her şey mümkün. Renk konusuna gelince, yoğun renkler prim yapıyor.


 Kısa kesimleri sevenler gösterişli bir hava için yarı uğraşılmış, yarı gelişi güzel taranmış bir model deneyebilirler. Bu şekilde daha dişi bir görüntü sağlanıyor.
20’li yaşlara göre biraz daha mat renkler ve hafif balyajlar tercih edilebilir.


  Orta uzunlukta veya kısa ama çok yumuşak hatları olmalı. Kısa bir model de bile uzunca bırakılan saç tutamları bırakılmalı. Beyaz saçlar kaçınılmaz ; tümünü boyayla kapatmak yerine eğer sadece birkaç saç telinden ibaretse araya karışıp fazla farkedilmeyeceği kahve tonları, açık ve ışığı yansıtan renkler uygun…




 50’li yaşlarda saç kesiminiz omuzlarınızı geçmeyecek uzunlukta olmalıdır. Eğer saçlarınızı boyamak istemiyor, beyaz tutmak istiyorsanız kısa ve keskin hatlı bir kesim tercih edin. Saçın hacmiyle doğal bir biçimde oynamalı ve son yılların trendi bombeli yuvarlak kesimleri tercih etmemelisiniz…pudra.com

No comments:

Post a Comment